GreenWorld

Международната корпорация Green World е транснационална група от компании, обединени от научни изследвания и производство. Специализирана е в производството на оздравителни продукти, базирани на традиционната китайска медицина и  сега постоянно разширява сферата на своята дейност.

(Видео представящо компанията)

https://www.youtube.com/watch?v=VAfQfLgF8-k

Мисията на компания Green World е разработването и производството на продукти, които съответстват на изискванията и нуждите на потребителите, доставят им удоволствие и едновременно способстват за подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на хората.

Главното управление се намира в щата Мичиган, САЩ.

Корпорацията е регистрирана и акредитирана във Федералното управление по лекарствени средства в САЩ.

Производствените й бази се намират в щата Южна Каролина (САЩ) и в центъра на Китайската традиционна медицина - град Тянцзин (Северен Китай).

Всяка година компания Green World изразходва повече от 10% от годишния си доход за изследвания и разработки. Сега действат 6 научно-изследователски центъра с главни офиси в САЩ и Китай като: Изследователски институт по биоинженеринг, Изследователски институт по микробиология, Онкологичен изследователски институт, Изследователски институт по СПИН, Изследователски институт по хранене, Изследователски институт по традиционна китайска медицина.

Продуктите на компания Green World се изготвят с американско оборудване и технологии по рецепти на традиционната китайска медицина

Продуктите с логото на Green World са преминали всички необходими санитарно-медицински анализи, тестове, проверки и са се доказали като продукти с постоянна гаранция за качество.

Високото качество на продуктите се потвърждава от сертификата CQC.

Продуктите на Green World имат необходимите международни сертификати, които ги правят все по-популярни и достъпни в цял свят - FDA, GMP, HALAL, ISO.

Продуктите на корпорацията са завоювали изключителен авторитет и доверие в цял свят. Сред признанията и наградите на Green World са: Златен медал на световната Федерация на предприемачите и инвеститорите в Ню Йорк, Златен медал на Китайската профилактична медицина от Научното изложение по здравеопазване на Международната седмица на мира, Златен медал на Изложението на китайските научни и технологични продукти за най-добрите продукти, създадени за жени и за деца.

Корпорацията целенасочено осъществява всички стъпки, които я водят към осъществяването на основната цел:  "Създаване на най-пълноценната и внимателно обмислена оздравителна програма на базата на традиционната китайска медицина".

Неизменно поддържаното високо качество на продуктите в продължение на повече от 10 години и цялостното развитие на корпорацията, са спечелили доверието на Правителството на Китай и то е предоставило на Green World екологично чисти земи в предградието на град Нанкин, за да стимулира и да подкрепи по-нататъшното развитие и разширяването на производствената база.

Компания Green World предоставя широк асортимент от продукти с най-високо качество и заедно с това дава на своите потребители този инструмент, който ще им позволи да резлизират в живота стремежа си към финансова независимост.

Компанията осигурява поддръжка на всички свои партньори и предоставя равни условия за достигане на успех на всички желаещи да работят в бизнеса Green World.

Световната Здравна Организация отбелязва факта, че все повече хора вече са обезпокоени как да запазват своето здраве. Затова се увеличава броят на хората, които се интересуват от профилактика на здравето. В тази връзка, за да осъществи човек желанието си да запази по-дълго своето здраве, на първо място е необходимо да разбере, че профилактиката на заболяванията трябва да е водеща и да се превърне в неотменна част от всекидневния живот. И освен това, хората трябва постоянно да получават най-новата информация какви са съвременните достижения на науката и на практиката в това направление.

През новото хилядолетие човек трябва да се стреми да полага грижи за своето здраве, за да стига по-рядко до здравни проблеми и по-лесно да предотвратява заболяванията.

Една от най-важните идеи, на които се базират теориите за Ин и Ян и за Петте елемента, е идеята за целостта - холистичната идея, че всяка система в организма на всички живи същества, е неотделима от останалите. На практика, това означава, че когато заболее един орган, това повлиява и на останалите органи. При лечение на една част от тялото, е необходимо да се обръща внимание на целия организъм, като главната цел е - да не се причинява вреда на други органи.

Именно холистичният подход отличава китайската медицина от западната и е причина в китайската медицина страничните ефекти да са рядкост.

Холистичният подход намира отражение във всяка формула на продуктите, създавани в научните лаборатории на корпорация Green World.

Корпорация Green World е разработила серия оздравителни продукти, които намаляват нивото на липидите в кръвта, забавят процесите на стареене, борят се с раковите заболявания, регулират работата на имунната система. От първия ден на производството на тези продукти, те са донесли полза на милиони хора.

Продуктите за профилактично хранене на Green World имат уникален състав. Те представляват балансиран комплекс от микро- и макроелементи, витамини, природни антиоксиданти и други биологичноактивни вещества. Благодарение на иновативната технология на приготвянето им, активните вещества в оздравителните комплекси бързо проникват и лесно се усвояват от всички тъкани, което води до забележимо обновяване и възстановяване на човешкия организъм.

Продуктите на корпорация Green World

 • притежават определена оздравителна функция
 • подходящи са за употреба от всеки човек
 • не изискват специални медицински препоръки
 • не са лекарства, а само регулират и нормализират функциите на организма
 • те са особен вид продукти, които стоят между храните и лекарствата.

Характеристики на продуктите на корпорация Green World:

 • съдържат множество хранителни вещества, витамини и микроелементи
 • имат балансирано съотношение между съставките
 • осигуряват максимална биологична достъпност на вложените компоненти, което позволява на    активните вещества    пълноценно и бързо да се усвояват от стомаха и червата
 • отсъстват странични ефекти (освен индивидуална непоносимост към отделни съставки)
 • удобни са за употреба
 • могат да се използват дългосрочно, без това да предизвика негативна реакция в организма.

 

GREEN WORLD - БЪДИ ЗДРАВ, НАСЛАДИ СЕ НА ЖИВОТА

 

https://www.world-food.com